Results 1 to 5 of 5

Thread: Forum Bug: Space not working on quick reply

  1. #1
    chubb's Avatar
    Join Date
    6 May 2012
    Location
    SS
    Posts
    288

    Forum Bug: Space not working on quick reply

    I have noticed that many times when i go to reply to a forum post using quick reply, the space button does not do anything. I would have to go into advanced view to actually write something using spaces...

    I have tested on multiple computers and still have the problem occasionally.

    It does not happen every time i go to quick reply. I would say about 1/3 of the time.

    It's not a big deal... just an inconvenience.

  2. #2
    Jiggy's Avatar
    Join Date
    28 Oct 2016
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    118

    Re: Forum Bug: Space not working on quick reply

    Quote Originally Posted by chubb View Post
    I have noticed that many times when i go to reply to a forum post using quick reply, the space button does not do anything. I would have to go into advanced view to actually write something using spaces...

    I have tested on multiple computers and still have the problem occasionally.

    It does not happen every time i go to quick reply. I would say about 1/3 of the time.

    It's not a big deal... just an inconvenience.
    Itoofacethesameissue.Thiswillbeclearonceiusedthe"G oAdvanced"functionasbelow:

    I too face the same issue. This will be clear once i used the "GoAdvanced" function.

  3. #3
    Community Manager dario's Avatar
    Join Date
    6 Apr 2011
    Posts
    279

    Re: Forum Bug: Space not working on quick reply

    Quote Originally Posted by chubb View Post
    I have noticed that many times when i go to reply to a forum post using quick reply, the space button does not do anything. I would have to go into advanced view to actually write something using spaces...

    I have tested on multiple computers and still have the problem occasionally.

    It does not happen every time i go to quick reply. I would say about 1/3 of the time.

    It's not a big deal... just an inconvenience.
    Thank you for reporting this. We will check this issue.

  4. #4
    Forum Administrator dragon115's Avatar
    Join Date
    19 Jul 2016
    Location
    england
    Posts
    93

    Re: Forum Bug: Space not working on quick reply

    Is there any more information you can give about the circumstances when this happens? Anything else that could have an effect so I can attempt to replicate the bug and fix it

  5. #5
    chubb's Avatar
    Join Date
    6 May 2012
    Location
    SS
    Posts
    288

    Re: Forum Bug: Space not working on quick reply

    Only happens when replying to a post using quick reply. There is never any problem when using the "advanced view" though.

    I have not tried to duplicate the error on a mobile device or tablet.

Similar Threads

  1. Mopay- pay by SMS is not working
    By prison in forum Questions
    Replies: 6
    Last Post: 9th March 2011, 11:52 PM
  2. Pre Regestration not working?
    By Admiral Bowen in forum Questions
    Replies: 60
    Last Post: 19th January 2009, 07:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •