Results 1 to 6 of 6

Thread: Global downtime Dec 3rd discussion

  1. #1
    Kafkaesque's Avatar
    Join Date
    16 Nov 2013
    Posts
    83

    Global downtime Dec 3rd discussion

    Hi all,

    If you would like to discuss the global downtime that was announced here:
    http://archive.forum.travian.com.au/...161#post252161

    Please do so in this thread.

    ♫♬ ♬♫

    "Limitations are in ourselves, for what we see is only what we are"

  2. #2

    Join Date
    3 Dec 2013
    Posts
    6

    Re: Global downtime Dec 3rd discussion

    I thought there will be no troop starvation? But why my crops still deducting from negative crops?

  3. #3
    Kafkaesque's Avatar
    Join Date
    16 Nov 2013
    Posts
    83

    Re: Global downtime Dec 3rd discussion

    Your crop will still deplete but your troops won't starve when the granaries are empty.

    ♫♬ ♬♫

    "Limitations are in ourselves, for what we see is only what we are"

  4. #4

    Join Date
    7 Mar 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    15

    Re: Global downtime Dec 3rd discussion

    Please don't ever do such maintenace work again.
    Now when in reports clicking Miscellaneous button, you get all the scouting reports together with all the normal raid reports.
    And when trying to resend a raid by using resend button in the reports, you just get to a normal attack page and have to manually input amount of troops and the coordinates.

    Bimme

    EDIT: And when making changes in farmlist, it now shows a link to a report which is 2-4 hours older than most recent report from that village
    Last edited by Eumenides; 7th December 2013 at 03:55 AM.

  5. #5
    Kafkaesque's Avatar
    Join Date
    16 Nov 2013
    Posts
    83

    Re: Global downtime Dec 3rd discussion

    The global downtime was in our data centre, not the game code.

    Unfortunately, something went wrong with an actual game update. The coders are aware of the issues and are currently creating fixes.

    ♫♬ ♬♫

    "Limitations are in ourselves, for what we see is only what we are"

  6. #6

    Join Date
    22 Apr 2014
    Location
    Kenmore East
    Posts
    4

    Re: Global downtime Dec 3rd discussion

    When trying to resend some sort of raid by using resend option in the stories, you recently reach a standard episode webpage and have absolutely to manually input number of soldiers along with the coordinates. Now any time throughout stories hitting Miscellaneous option, you will get each of the searching stories in concert because of the usual raid stories.
    Last edited by Brock Courtice; 28th April 2014 at 06:22 PM.

Similar Threads

  1. Downtime for AU1, AU3 & AUX
    By Skip in forum Archived Announcements and Server Notices
    Replies: 0
    Last Post: 22nd January 2012, 10:47 AM
  2. AU5 Downtime
    By Loki in forum General Discussion Archives
    Replies: 0
    Last Post: 28th September 2011, 08:52 PM
  3. T4 Downtime
    By Loki in forum Archived Announcements and Server Notices
    Replies: 3
    Last Post: 6th May 2011, 12:01 AM
  4. T4 Downtime
    By Loki in forum Archived Announcements and Server Notices
    Replies: 0
    Last Post: 4th May 2011, 11:00 PM
  5. Global Knights is Recruiting
    By -BC-Kakashi in forum Speed Server Old Archives
    Replies: 1
    Last Post: 30th June 2009, 04:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •